TIEDOTE 28.10.2021

Eero Talonen Digitaalinen asuntokauppa DIAS Oy:n liiketoimintajohtajaksi

Eero Talonen on nimitetty Digitaalinen asuntokauppa DIAS Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.11.2021 alkaen. Vuodesta 2018 yhtiötä johtanut Sami Honkonen siirtyy sivuun vuoden vaihteessa. Muutos liittyy vuoden 2020 lopussa tehtyyn yrityskauppaan, jossa Alma Talent osti enemmistöosuuden DIAS Oy:stä.

Eero Talonen (KTM) on toiminut DIASin tuotejohtajana vuodesta 2018 alkaen. Eerolla on yli 15 vuoden kokemus digitaalisten tuotteiden ja alustojen kehittämisestä. “DIAS on jo nyt menestystarina. Olemme onnistuneet luomaan täysin uuden tavan tehdä asuntokauppaa. Menestyksen avaimia ovat olleet läheinen yhteistyö alan toimijoiden kanssa sekä DIASin timantinkova tiimi. Kehitettävää kuitenkin riittää, ja se juuri motivoi minua myös uudessa roolissani.”

“Asumisen palvelut on yksi Alma Median painopistealueista. Olen todella iloinen, että Eero Talonen ottaa kanssamme vastuun DIASin tulevaisuuden liiketoiminnasta ja kehittämisestä. Tavoitteemme on palvella kuluttajia, kiinteistönvälittäjiä ja pankkeja vieläkin paremmin ja monipuolisemmin.”, toteaa Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori.

DIAS on vuonna 2018 perustettu digitaalisen asuntokaupan alusta, joka yhdistää asunnon ostajan, myyjän, kiinteistönvälittäjän ja pankin yhteiseen järjestelmään. Suomessa tehdään yhteensä noin 125 000 asunto- ja kiinteistökauppaa vuodessa. DIAS on mahdollistanut digitaalisen asuntokaupan vuodesta 2019 lähtien. Tällä hetkellä DIAS:in piirissä on jo yli 3000 kiinteistönvälittäjää ja asuntoluottoja myöntävä pankkisektori kokonaisuudessaan.

Lisätietoja:

Eero Talonen
Liiketoimintajohtaja, DIAS Oy
puh. 040 865 5616

Juha-Petri Loimovuori
Toimitusjohtaja, Alma Talent Oy
puh. 0500 511 036